Trevira2000, gemengde zangvereniging Zeist

In de jaren 60 van de vorige eeuw was kleding gemaakt van Trevira2000 het helemaal. De succesjaren van het stofje zijn voorbij, maar de liedjes uit die tijd hebben nog niets aan kracht ingeboet. Zangvereniging Trevira2000 laat dit horen en zien met een zeer gevarieerd repertoire uit o.a. die jaren. Songs van de Beatles of “Summer in the city” van The Loving Spoonful, “Eagle” van Abba of nummers om naar te luisteren, zoals “In this heart” van Sinead O’Connor en “Make you feel my love” van Adele: de hele breedte van de popmuziek uit de sixties en seventies maar ook latere jaren komt aan bod.

Op de alleen voor leden toegankelijke pagina staat ons hele repertoire, voor elke stemsoort apart ingezongen, zodat iedereen thuis verder kan studeren. Handig!

Repetities
Trevira2000 repeteert elke maandagavond, behalve de algemene feestdagen en de basisschoolvakanties, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Contact
Een repetitie bijwonen, dit koor boeken of heb je vragen?
Ga dan naar onze website www.trevira2000.nl en vul het formulier in wat onder CONTACT staat. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.”Trevira2000″ staat garant voor een vrolijk én kwalitatief hoogstaand optreden.
Ons koor staat onder leiding van dirigent Hilde Konings en het wordt begeleid door de pianisten Carel Schweig en Thijmen Vonk.

Informatie

Opgericht: 1996
Rechtspersoon: vereniging
Landelijke organisatie:
FAP lid sinds: 2008
Aantal leden: 35
Repetitie ruimte: Grote zaal in het Helicongebouw, Socrateslaan 22A Zeist
Repetitie avond: maandag 20:00 – 22:00 uur
Dirigent: Hilde Konings

Contact

Voorzitter: Jan Veerkamp
e-mail
www.trevira2000.nl