KunstenHuis De Bilt – Zeist

KunstenHuis De Bilt-Zeist is een bruisend cultureel centrum waar jong en oud cursussen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst kunnen volgen. Daarnaast kunt u bij het KunstenHuis terecht voor exposities, voorstellingen, concerten en meer.

Voor ieder iets te doen
Het uitgebreide cursusprogramma van het KunstenHuis biedt lessen voor alle leeftijden en interesses. Er zijn seizoenscursussen en korte cursussen, maar ook workshops ter kennismaking of ter verdieping. Naast de lessen kunt u meedoen aan voorstellingen, concerten of exposities.

Ook organiseren we kinderfeestjes, masterclasses en vakantieprojecten. Scholen kunnen bij ons terecht voor de invulling van het kunstonderwijs, van lessenreeks tot eindmusical.

Voorstellingen en exposities
KunstenHuis De Bilt-Zeist beschikt over drie theaters: Theater De Klinker, Theater De Egeling en Theater Het Lichtruim. Kom hier genieten van de vele concerten, lezingen, films, theater- en dansvoorstellingen. Op de Egelinglaan in Zeist zijn maandelijks wisselende exposities te bezichtigen.

Zaalverhuur
De theaters, vergaderzalen en repetitielokalen van het KunstenHuis zijn ook te huur. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie

Rechtspersoon: Het KunstenHuis De Bilt-Zeist
FAP lid sinds: 2017
Onze adressen:
Locatie Zeist: Egelinglaan 2b, 3705 TC / 030-6958393
(theater, dans, beeldend, Theater De Egeling)
Locatie Zeist: Markt 3, 3701 JZ / 030-6913944
(muziek, Theater De Klinker)
Locatie Bilthoven: Planetenplein 2, 3721 LH / 030-2283026
(muziek, theater, dans, beeldend, Theater Het Lichtruim)

Contact

Secretariaat: directeur Rob Schouw
e-mail
www.kunstenhuis.nl