Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap

De Zeister harmonie KZHM bestaat uit twee orkesten: een leerlingenorkest en een groot orkest. Beide orkesten staan onder leiding van Ria Kornet.

Leerlingenorkest
Het leerlingenorkest is een orkest voor jong en oud waar iedereen in mee kan spelen die bezig is met het leren van het spelen op instrument of nog geen ervaring heeft met samenspelen. Het leerlingenorkest repeteert iedere woensdagavond van 19:00 tot 19:45 uur met een toegankelijk repertoire voor ieder niveau. Het leerlingenorkest treed regelmatig op bij een concert van het groot orkest, maar heeft ook ieder jaar zijn eigen activiteiten. Denk bijv aan een optreden in de Efteling.

Groot orkest
Het groot orkest repeteert iedere woensdagavond van 20:00 tot 22:15 uur. Het repertoire is divers, met o.a. popmuziek en eigentijdse harmoniewerken. Het groot orkest geeft jaarlijks 1 of 2 grote concerten, in een periode vooraf een groot concert wordt intensief aan een uitdagend repertoire gewerkt. Zonder daarbij het plezier in samen muziek maken uit het oog verliezen. Naast repetities en concerten worden er regelmatig verenigingsactiviteiten georganiseerd, waaronder een nieuwjaarsborrel en een barbecue.

Meedoen?
Wil je mee komen spelen? Kom dan eens kijken bij een repetitie op woensdagavond!

Informatie

Opgericht: 1882
Rechtspersoon: vereniging
Landelijke organisatie: KNMO
FAP lid sinds: 1994
Repetitie ruimte: Het Kunstenhuis, Egelinglaan 2B, 3705 TC Zeist
Repetitie avond: woensdag
Dirigent: Ria Kornet

Contact

Secretariaat: Gerda Kamsma
Egelinglaan 2C
3705 TC Zeist

e-mail
www.kzhm.nl