Muziekvereniging Voorwaarts

Muziekvereniging Voorwaarts is een gezellig harmonieorkest in Zeist, opgericht in 1921. Het orkest bestaat uit zo’n 30 muzikanten, met een grote diversiteit aan muzikaal niveau en levenservaring. Eén hebben we met elkaar gemeen: plezier in samen musiceren!

Repertoire
Ons repertoire is zeer gevarieerd. We spelen onder andere klassieke, pop-, film- en musical-muziek, maar ook originele composities voor harmonieorkest. Kortom, voor ieder wat wils! Bovendien verandert het repertoire regelmatig, zodat elke muzikant én toehoorder aan zijn trekken komt.

Concerten
Voorwaarts treedt op in concertvorm. We geven dus zittende optredens, onder andere tijdens evenementen. Jaarlijks heeft Voorwaarts een een aantal vaste concerten, zoals tijdens de avondvierdaagse, de boekenweek en Koninginnedag. Natuurlijk zijn wij ook te vragen voor optredens bij allerlei gelegenheden.

Leerlingenorkest
Voor beginnende spelers heeft Voorwaarts een leerlingenorkest. Hier leren onze “leden in opleiding” om met andere muzikanten samen te spelen in een orkest.

Meedoen?
Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij Voorwaarts! We zijn in het bijzonder op zoek naar hoornisten, slagwerkers en trombonisten, die zich willen aansluiten bij ons orkest. Meer weten? Klik hier!
Kijk voor meer info op onze website: www.voorwaarts-zeist.nl.

Informatie

Opgericht: 1921
Rechtspersoon: vereniging
Landelijke organisatie: KNFM
FAP lid sinds: 1994
Aantal leden: 30
Repetitie ruimte: Volksgebouw, Minckelerslaan 36 a, Zeist
Repetitie avond: maandag (19:45 – 22:15)
Dirigent: John Leenders

Contact

Secretariaat: R. Zuurmond
1e Hogeweg 11 c
3701 HG Zeist
(06) 53212165
e-mail
www.voorwaarts-zeist.nl
Facebook